top of page

uw thuiszorg - verpleging aan huis - wondzorg - 

gespecialiseerde voetverzorging

Wie zijn wij en wat doen we?

We zijn een team van verpleegkundigen. Allen zijn we gepassioneerd door het vak verpleging en het zorgen voor mensen. Na enkele jaren werken in grotere organisaties, koos Fabienne voor een nieuwe uitdaging om samen met haar collega's in een zelfstandig thuisverpleegkundig team te werken.


Steeds vaker doen mensen beroep op een thuisverplegingsdienst en dit om heel uiteenlopende redenen. De ziekenhuissector is voortdurend in beweging. De verblijfsduur van de patiënten wordt sterk verkort en de patiënten keren veel sneller terug naar huis. De patiënten willen vaak zo lang mogelijk in hun vertrouwde thuisomgeving blijven. Persoonlijk denken we dat de thuisverpleging hierbij een heel belangrijke rol kan spelen.


De thuisverplegingsdienst is voor alle mutualiteiten toegankelijk. We staan voor een persoonlijke, kwalitatieve en doelgerichte zorg op maat van de patiënt.


We bieden eenvoudige basiszorg tot complexe palliatieve zorg aan. De zorg omvat hygiënische, verpleegtechnische, psychische en sociale zorgen. Ook voor de meer gespecialiseerde zorg kan u steeds bij ons terecht. Sinds januari 2022 bieden wij ook gespecialiseerde voetverzorging aan (medische pedicure).Regio?

Onze dienst is voornamelijk actief in de regio Kruisem, Zingem, Asper, Gavere, Nazareth, Oudenaarde en Zwalm.


Betalingswijze

Over het financiële plaatje hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze organisatie regelt de betaling rechtsreeks met je ziekenfonds. Je hoeft dus zelf niets te betalen. We zijn allen als thuisverpleegkundigen geconventioneerd en toegetreden tot de derdebetalersregeling. U betaalt dus geen remgeld en zo betaalt het ziekenfonds al de toegediende zorgen aan ons.


Werkwijze

We komen langs voor een kennismakingsgesprek zodat we ons een zo volledig mogelijk beeld kunnen vormen van uw noden en wensen. Iedere patiënt heeft recht op kwalitatieve zorg op maat en een open dialoog. We plannen de verzorging zo snel mogelijk in.

We bekijken op regelmatige basis uw situatie als patiënt in samenspraak met de huisarts, de familieleden en andere hulpverleners. Zo kunnen we het zorgplan continu aanpassen.


We hechten er veel belang aan dat de patiënten een vertrouwensband kunnen opbouwen met een vaste verpleegkundige en dat de privacy gewaarborgd wordt. We zijn ervan overtuigd dat dit de opvolging van de zorg alleen maar ten goede komt. 
Vriendelijke zorggroeten

bottom of page